Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 04.25.2024, 8:57 PM

Василівська ЗОШ Сокирянський район

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 27 » звіт бібліотекаря
4:32 PM
звіт бібліотекаря

       Міністерство освіти і науки України в 214 році підтримало міжнародну ініціативу і прийняло рішення щорічно з 1-21 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек проводити Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. В 2017 році Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувався під гаслом «Шкільна бібліотека -  за здоровий спосіб життя».

      Одним з найефективніших засобів масової роботи з формування національної та громадянської самосвідомості є наочна пропаганда. Тож у нашій бібліотеці було оформлено книжкові виставки «Козацькому роду нема переводу», «Ми – за мир в усьому світі», «Мужні партизанки», «Спортивні перемоги – перемоги здоров’я», «Ми – за здоровий спосіб життя».

       Підвищенню рівня самосвідомості юного громадянина сприяли проведені бібліотечні уроки «Де козак там і слава», «Ти пам’ятай, ніколи не забудь!».

       Сьогодні як ніколи потрібні нові підходи до усвідомлення учнівською молоддю необхідності зміцнення здоров’я, розвитку культури здоров’я. Із старшокласниками проведено бесіду «Молодь про користь здорового способу життя», з учнями 5-8 класів проведено конкурс – вікторину «Що я знаю про здоровий спосіб життя. З учнями 1-4 класів проведено конкурс малюнка «Як вода джерельна будьте ви здорові. За підсумками бліцопитування «Твоя улюблена книга» виявилось, що найбільше діти люблять читати енциклопедії та казки.

         Казка – це велике таїнство народу, народженої його мудрістю. За бажанням учнів в школі було проведено загальношкільне свято «Казковий пікнік». З учнями проведено конкурс малюнка «В гостях у казки», книжкова виставка «Мандрівка в країну Казкандію». На свято запрошені учні 1-6 класів. Свято розпочали ведучі Коротченко Маргарита та Шкута Юлія. Під оплески діти зустрічають головну героїню свята Казку.

         З великим задоволенням казка пограла з учнями в казкове лото. А далі на казковий бібліоподіум завітали герої казок. І ось на сцену вибігає вовк і волочить величезного мішка. Побачивши дітей у залі, кидає мішка та втікає з сцени. Казка розв’язує мішок, а там загублені речі казкових героїв. Діти задоволенням розгадували їх. І ось під кінець героїня казка Базалук Домініка витягнула туфельку попелюшки. Попелюшка Костюк Карина залишається на святі і проводить з учнями, вікторину «Відгадай казку». На свято завітала Баба Яга. (роль виконувала Мельник Ірина учениця 8 класу).

Вона провела з учнями гру «Пантоміму». А ще учні подивились інсценізацію казки «Коза – Дереза» на новий лад. Головні ролі виконували: Заболотний Дмитро (дід), Чорна Юлія (баба), Мленик Анастасія (Коза – Дереза), Мошак Яна  (лисичка), Шкута Андрій (вовк), Довбенко Дмитро (ведмідь), Дудник Дмитро (зайчик), Мошак Юліан (півень). Дітям дуже сподобалося.                  

По закінчинню свята  діти ласували солодощами.

Переглядів: 300 | Додав: Вчитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz