Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 05.20.2024, 1:14 AM

Василівська ЗОШ Сокирянський район

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 19 » день св. Миколая
4:58 PM
день св. Миколая

       Відчиняйте двері - йде  Святий Миколай. Після смерті  Миколаю, коли його душа  постала перед престолом  Всевишнього, в нагороду за  добре життя на землі, він  отримав дозвіл від Бога, в день  своїх іменин сходити на  землю.

      З того часу в ніч з 18 на 19-  те грудня Миколай сходить на  землю іі відвідує дітей, яких  дуже любить. Він розносить  добрим дітям подарунки.  Своїм прикладом заохочує  чинити добро для ближніх і дуже радіє, коли і дорослі, і діти йому в цьому допомагають.

      Святий Миколай своїми молитвами лікує всілякі недуги, допомагає у скрутні хвилини, оберігає подорожуючих на суші і на морі, відганяє від них біду. Він знайшов своє щастя в тому, що служить Спасителю і дарує радість іншим людям.

       У Василівській загальноосвітній школі теж святкували це чудове свято.

     Святково прикрашений зал. На святі присутні учні 1-5класів.

    Бібліотекар Людмила Іванівна, привітала всіх із святом.

      На сцену виходять ведучі, учениці 6класу, Григорчук Кароліна та Вовчук Дарина.

«… Його знають і шанують в цілому світі, до нього моляться і просять про опіку, йому навіть пишуть листи і запрошують у гості! Бо він Святий Миколай Чудотворець» - так розпочали свято дівчатка. Далі школярки ознайомили учнів із життям Святого Миколая, із добрими справами, які він творив, живучи на землі. Шестикласниця, Маргарита Коротченко, розповіла легенду про Чудотворця.

      Очікуючи Святого Миколая, діти співали пісні про нього. Лисий Максим та Глуха Яна продекламували гарні вірші, і ведучі ознайомили із народними прикметами та прислів’ями.

      Потім школярі дивились інсценівку «Відчиняйте двері – йде Святий Миколай». Тарасик (Дудник Дмитро) та Яринка (Мленик Анастасія) не дочекавшись Святого Миколая, вирушили в ліс, щоб допомогти йому швидше прийти на свято. В лісі трапилась біда. Баба Яга (Мельник Ірина) своєю мітлою закрила місяць. Стало темно. Миколай заблудився.

    Але спритний Вітер (Шкута Андрій) та Ангелята (Костюк  Кіра і Каріна Колєснік) допомогли Чудотворцю швиденько знайти дорогу на свято, прогнавши капосницю.

     На сцені зявиться Святий Миколай (Репеха Вадим). Ангелята допомогли тягнути саночки із подарунками. Чудотворець привітав школярів зі святом. Присутні отримали святкові подарунки.

Переглядів: 269 | Додав: Вчитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz